Boek onze dj’s

Das Events heeft meerdere allround dj’s in zijn rangen. Al deze dj’s zijn handgekozen door Wouter om steeds een hoogstaande muzikale kwaliteit te garanderen! Tevens heeft iedere dj zijn specialiteiten om uw evenement met de meest uiteenlopende oplossingen in te kunnen vullen.
null

Wouter

Wouter zit als DJ reeds 25 jaar in het vak. Hij is een allrounder als geen ander! Met zijn referenties behoeft Wouter dan ook geen verdere introductie.

Specialiteiten: Corporate, Business, Trouwfeesten, 30+ Parties, Disco, New Wave

null

Domien

Domien het ‘muziekmachien’ is een muziekkenner zoals geen ander. Hij grabbelt de nummers vliegensvlug uit zijn bibliotheek, ongeacht het genre, jaartal of specifieke uitvoering (remix). Domien heeft maar één doel en dat is de dansvloer in extase brengen!

Specialiteiten: Trouwfeesten, 30+ Parties, Disco, New Wave, Oldies

null

Wim

Wim brengt een vloeiende mix van hedendaagse tracks tot de klassiekers van weleer. Verwacht je aan een heerlijke muzikale cocktail waarbij je niet stil kan blijven staan!

Specialiteiten: Corporate, Business, Trouwfeesten, Allround events

null

Mobius One

Sven a.k.a. Mobius One is als DJ een echte entertainer! Hij brengt zijn dj-sets vol energie. Je treft hem ook vaak achter de decks samen met Skratsj om het grote publiek naar ongekende hoogtes te tillen!

Specialiteiten: Jeugdfuiven, Trouwfeesten, Retro, Allround events

null

Michael More

Michael More is een gekende naam in het clubcircuit. Maar ook daarnaast is hij specialist in het draaien van trouwfeesten en all-round events met een knipoog naar de ‘goeie ouwe tijd’!

Specialiteiten: Trouwfeesten, 80’s, 90’s, Retro, Oldskool R’nB, Club

null

Skratsj

Jenthe a.k.a. Skratsj is als DJ en MC een rasentertainer. Je treft hem ook vaak achter de decks samen met Mobius One om het grote publiek naar ongekende hoogtes te tillen!

Specialiteiten: Jeugdfuiven, Business, Allround events

null

Joris

Joris heeft een flair voor de goeie fuifmuziek. Hedendaags of vergeten hits van weleer, Joris brengt het allemaal in een vlotte mix. Zijn missie: je laten feesten als de beesten!

Specialiteiten: Jeugdfuiven, 30+ parties, Allround events

null

Falco

Falco ken je ondermeer als warm-up dj voor de Nice afterwork parties. Hij brengt je als geen ander in de stemming voor een heerlijk avondje vertoeven op de dansvloer. Daarnaast brengt hij ook regelmatig dj-sets binnen het House-genre op tal van events.

Specialiteiten: Deep House & Allround events

null

J-Mbargo

Jurgen ‘J-Mbargo’ Mermans is een gekende naam van het Kempense uitgaansleven tot in de Ocean Club van Marbella. Als producer dropt hij op regelmatige basis een muzikale bom op zijn eigen label Dirty One Records.
J-Mbargo is dus allesbehalve een ééndagsvlieg, maar een gekende waarde van tientallen jaren!

Specialiteiten: Trouwfeesten, 80’s, 90’s, Retro, Club